Спедиция

Как спедитора ще ви помогне, свържете се с нас.

Спедиция и превоз

Как спедитора ще ви помогне, свържете се с нас?

Движението, товарите и законите, които протичат в разноса на стоки могат да изглеждат смущаващи. Въпреки това Вие можете да бъдете печеливш товарен превозвач, без да се забърквате в логистиката на логистиката.

Темата обхваща елементите на това, какво прави даден спедитор, защо трябва да ни се обадите и как да намерите този който ще ви свърши работа, за тези, които се интересуват от международна търговия, независимо дали ще внасят или изнасят.

Ето най-често задаваните въпроси относно спедицията и техните отговори.

Какво  правим ние?

Фирма, специализирана в организирането на доставки на стоки от името на нейният товарител.

Ние предоставяме пълен комплект от услуги, включващи: застраховане на стоките, подготовка на товарите за внос и износ, складиране, резервиране на товарното пространство, договаряне на товарни такси, окомплектоване на товарите и подаване на съдебни искове.

Службата за спедиция използва установени взаимоотношения, за да договаря най-добрата цена за придвижване на товари по най-икономичния маршрут, като изработва различни оферти и избира кой е най-балансирания вариант за скорост, цена и надеждност.

Това ни води директно в следващия въпрос.

Защо трябва да използвам спедитор?

Една добра услуга за спедиция може да Ви спести време и потенциални главоболия, като същевременно осигурява надеждно транспортиране на продукти на конкурентни цени.

Спедиторът носи предимство за почни всяка компания, занимаваща се с международна търговия и е особено полезна, когато кадрите са опитни в тази сфера.