+359 82820345 / +359 889223259 - ръководител транспорт wonda_bg@abv.bg град Русе, улица Зорница № 10

Русе Букурещ трансфери/екскурзии

Спестете до 70% процента при групово пътуване при нас, няма такава оферта.
В Уонда ние предлагаме широка гама от превозни средства по дестинацията Русе Букурещ и на високо качество, което нашите клиенти биха очаквали от една голяма марка. Ние ви гарантираме Автобуси и наши превозни средства за всяко място.

  • Цените съответстват или са по-добри от местните тарифи
  • Високи стандарти за шофьори и превозни средства
  • Климатизирани, добре поддържани автомобили под 5-годишна възраст
  • Безопасно, приятно шофиране

Ruse Bucharest transfer autobus

Частен автобус – идеален за всяка по-голяма група. Прочетете още!

Ако пътувате като голяма група  по дестинацията Русе Букурещ и искате да се придвижвате заедно, частният автобус e идеално средство за вашето пътуване. Един от нашите отзивчиви wonda сътрудници ще се срещне с вас при пристигането и ще Ви отведе до чакащия ви частен автобус. След това ще бъдете транспортирани удобно и възможно най-ефективно до летището и от него, за да можете да се отпуснете и да започнете пътуването с лекота.

Ако търсите чудесен начин да поддържате всичките си приятели и семейство заедно, превозвайки до 60 пътника във всеки автобус, следователно wonda частен автобус е точно от каквото имате нужда.

Моля обърнете внимание: 1x Куфар 90см х 75см и 1х личен багаж 56см х 45 см на пътник.

Ruse Bucharest transfer microbus

Частен микробус – Изберете сами Вашата дестинация.

1-25 седалки

2х куфар на човек

Климатик във всяко превозно средство

Ако пътувате като група от 10 по дестинацията Русе Букурещ, микробус wonda  ще бъде най-добрия вариант за вашето пътуване. Запазването на микробус wonda е идеално за големи семейства, тъй като може да сте сигурни, че Вие и вашата компания ще бъдат единствените пътуващи пътници и нашият шофьор ще ви отведе директно до избраната от Вас дестинация. При пристигането си на летището ще бъдете посрещнати от един от нашите полезни представители на wonda и ще се радвате на безпроблемно обслужване до вашата дестинация.

Моля, обърнете внимание: 1 x Куфар 90см x 75см и 1 х личен багаж 56см x 45см на пътник.

 

Ruse Bucharest transfer car

Индивидуални трансфери – почуствайте се VIP на цената на обикновенно такси.

1-4 седалки

2 х куфара на човек

Климатроник във всяко превозно средство.

Индивидуални трансфери се предлагат в wonda. При пристигането на летището, ще се срещнете с wonda представител и да ни позволите да ви преведем покрай опашката с такситата и да започнете пътуването си със стил. Моля имайте предвид, че частната услуга може да бъде, както с кола, така и с микробус, но ще бъдете транспортирани, без други пътници.

Този тип превозно средство е подходящ за Вас и Вашата група (някои превозни средства могат да превозват до 5 души), което ви позволява да се насладите на допълнителния вкус от нашите чудесни услуги, тъй като няма да Ви се налага да споделяте превозното средство с други пътници.

Моля, обърнете внимание: 1 x Куфар 90см x 75см и 1 х личен багаж 56см x 45см на един пътник.


Сигурност

Нашите превозни средства са в перфектно техническо състояние, което гарантира сигурността на пътниците. Вижте нашия Автопарк


Наблюдение

Постоянната връзка с нашите шофьори, с помоща на GPS, средства за видеонаблюдение и телефон, Ви гарантират едно гладко пътуване.


Винаги номер 1

Уонда Русе е с доказано име, основана 1991 година. Доверете се  на избора на нашите клиенти: Оргахим, Керос, Септона, Каолин и др.