+359 82820345 / +359 889223259 - ръководител транспорт wonda_bg@abv.bg град Русе, улица Зорница № 10

Какво е това спедиция и имате ли нужда от нас?

Превоз и спедиция в Русе

Спедиция в Русе -

Какво правим  и имате ли нужда от нас? wonda.bg

Процесът, документите и правилата, които участват в международната търговия могат да изглеждат смущаващи. Въпреки това Вие можете да бъдете успешен международен търговец, без да се забърквате в логистиката на логистиката. Темата обхваща основите на това, какво прави даден спедитор, защо трябва да използвате нашата спедиция в Русе и дори как да намерите спедитор, за тези, които се интересуват от международна търговия, независимо дали ще внасят или изнасят. Ето най-често задаваните въпроси относно спедицията и техните отговори.

Какво е спедитор и колко ще Ви спестим?

Фирма, специализирана в организирането на доставки на стоки от името на нейният товарител. Обикновено се предоставя пълен набор от услуги, включващи: проследяване на вътрешния транспорт, подготовка на документи за доставка и износ, складиране, резервиране на товарното пространство, договаряне на товарни такси, застраховка на товари и подаване на застрахователни искове. Службата за спедиция използва установени взаимоотношения, за да договаря най-добрата цена за придвижване на товари по най-икономичния маршрут, като изработва различни оферти и избира кой е най-балансирания вариант за скорост, цена и надеждност. Това ни води директно в следващия въпрос.  

Защо трябва да използвам спедитор и по-точно Нас?

Една добра услуга, като нашата спедиция в Русе може да Ви спести време и потенциални главоболия, като същевременно осигурява надеждно транспортиране на продукти на конкурентни цени. Спедиторът носи предимство за почти всяка компания, занимаваща се с международна търговия и е особено полезна, когато кадрите са опитни в тази сфера. Една добра услуга за спедиция може да ви спести време и потенциални главоболия, като същевременно осигурява надеждно транспортиране на продукти на конкурентни цени. Още Бонуси !! Има много предимства при използването на спедитор. Ето няколко изброени: Спедиторът извършва допълнителни услуги, които са част от международната търговия:
  • Застраховка
  • Митническа документация
  • Оценка и управление на риска
  • Методи на международно плащане
  • Спедиторът настоява за лична документация и отлично обслужване на клиентите.
  • Документация за достатъчна товароподемност на камиона

Ние предлагаме пълна гама от транспортни услуги, вижте нашият Автопарк

 
ЗАПИТВАНЕ